Весняні свята в ДНЗ №10 « Малюки вітають мам»!!!

/Files/images/novini/2020/8_bereznya/DSCN6884.jpg Ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове свято – 8 Березня, що втілює пробудження усієї природи від зимового сну. Цей день несе для всіх ніжність і красу.

З особливим почуттям відповідальності вихованці дошкільного навчального закладу «Ромашка» №10 разом з вихователями та музичним керівниками наполегливо готувалися до цього свята: вивчали нові вірші, пісні, таночки, виготовляли цікаві подарунки своїми руками.

/Files/images/novini/2020/8_bereznya/DSCN6938.jpg З 02.03. 2020 по 05.03.2020 березня в нашому садочку відбулися святкові ранки, присвячені Міжнародному жіночому дню - 8 Березня. Наші діти по-різному вітали з цим весняним святом своїх мам, бабусь, сестричок і усіх жінок.

Зранку у дитячому садку відчувалася радісна й весняна атмосфера. Вихованці дошкільного закладу дивували дорослих своїми казковими перевтіленнями, а саме – дзвінкими й радісними голосочками, майстерністю в танцях,декламуванням віршів, та неперевершеним дитячим артистизмом під час показу театральних казок.

/Files/images/novini/2020/8_bereznya/_DAG9970.jpg

/Files/images/novini/2020/8_bereznya/_DAG0098.jpg У всіх вікових групах свята пройшли цікаво і незвично. А найкращим результатом свята стали незабутні дитячі враження, емоції та посмішки батьків, слова вдячності батьків за організацію та проведення дитячих свят.

Вихователь – методист Руденко М.М.

Фотоальбом

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.