«Готуємось до обіду. Сервіруємо стіл»
25 січня 2022 році для педагогів та помічників вихователів закладу проведено практикум «Готуємось до обіду. Сервіруємо стіл». Адже виховання культурно-гігієнічних навичок та культури споживання їжі у дітей дошкільного віку є одним із напрямів Базового компонента.
Освітяни перевірили свої теоретичні знання щодо організації якісного, раціонального харчування дітей, виховання у малят культури споживання їжі в ЗДО, а саме:
• Як готуватися до прийому їжі в дитячому садку?
• Як організовувати режимні моменти, пов'язані з харчуванням?
• Як навчати дітей правилам етикету?
• Яких правил має дотримуватися вихователь, помічник вихователя? Вимоги до сервіровки столу
А також практично закріпили знання щодо сервірування столу за допомогою змодельованих різних ситуацій та проблемних моментів під час вживання дітьми їжі.
Коментарi